Workshop ontbijtkommen/pokébowls in keramiek - vrijdag 26 april tussen 18:30 en 21 uur

Artikel 21 van 48
€ 65,00 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

We maken tijdens deze workshop 2 ontbijtkommen in keramiek.

afmetingen +/- 14 cm diameter en 6 cm hoog

Binnenzijde glazuur te kiezen uit het aanbod dat op dat moment beschikbaar is.  Deze kommen worden ook langs de buitenzijde geglazuurd met een kleurloos glazuur zodat de mooie klei zeker ook tot zijn recht komt.

De standaardkleuren zijn effen.  Een effectglazuur kan mits een kleine extra bijdrage, dat wordt op de workshop zelf toegelicht.

Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie kommetjes als resultaat.   Je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken voor je ontbijten of slaatjes, maar ook om kleine spulletjes in op te bergen, als persoonlijk geschenkje voor iemand speciaal....  Wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt  !!

De potjes worden na het drogen een eerste maal in de oven geplaatst voor een "droogstook", nadien worden zij in de oven gebakken voor wat we noemen de "biscuitstook" waarbij de scherf gebakken wordt,

Nadien worden de potjes door mij geglazuurd en dan finaal in de oven geplaatst voor de glazuurbak.  Wanneer dat allemaal achter de rug is zijn we ongeveer een 5 tot 6 weken verder en mag je van mij een telefoontje verwachten om de potjes te komen ophalen, altijd een heel leuk moment !!!

Alle materiaal ingebrepen plus de atelierruimte tijdens het drogen( 2 à 3weken) , de droogstook in de keramiekoven, de ruwbakstook (1000°C) en de glazuurstook op steengoedtemperatuur (1220°C) plus het aanbrengen van het glazuur door mij.  Een bijzonder eonomische prijs dus :-) 

Om gemakkelijk te werken zijn korte nagels aan je duimen het handigste.

Gratis verzending

Voor België wordt er gratis verzonden vanaf 50 euro

Voor Nederland wordt er gratis verzonden vanaf 100 euro

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2024 Happiness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel