Kennismaken met potloodschetsen - prijs en data volgen later

Vorige Artikel 46 van 47 Volgende

Een schetsboek(je) en een potlood........ meer is er niet nodig om in enkele minuten tijd een impressie te maken van je omgeving,  van de dingen die je mooi vindt, om te genieten van een paar details en je omgeving eens beter te leren kennen en te bekijken..... de schoonheid der dingen.....  een mooie hobby toch ?

Deze workshop is bedoeld voor al wie kennis wil maken met de eerste stappen in het potloodshetsen en zo de start wil nemen voor een bijzonder fijne hobby.  Zonder een grote investering ook.  Een potlood of potloodsetje en een schetsboekje zijn immers betaalbare stukken waar je heel veel uren plezier kan aan beleven.  Tijdens het schetsen zelf maar ook achteraf uiteraard wanneer je je schetsboek(en) nog eens kan doorbladeren of aan vrienden kan laten zien

Het is de bedoeling om tijdens deze workshop wat meer info te krijgen over materialen en een paar basistechnieken en zelf uiteraard al eens te "proeven" van het medium en de veelzijdigheid er van te leren kennen. 

Deze workshop richt zich dan ook naar beginners en er is geen enkele voorkennis nodig.

Wil je een hobby waarbij je tot rust kan komen ?  Wil je creatief zijn zonder al te veel geld te moeten spenderen ?  heb je een beroep waarbij je regelmatig ergens een beetje moet wachten en ben je dat wachten beu ? ................... tja, dan heb ik voor jou een oplossing :-) !!!

Zelf meebrengen:
- de potloden die je in huis hebt en een (kneed)gom eventueel

- een beetje papier of een schetsboekje

De inschrijving is pas definitief op het ogenblik dat het inschrijvingsgeld op de rekening werd gestort. Annuleren kan kosteloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er een administratiekost verrekend van 10 euro

Opgelet: Gebruik de kortingcode WORKSHOP bij het online bestellen, zo worden er geen verzendingskosten gerekend biju uw inschrijving.  Mocht dit toch gebeurd zijn mag mag u de verzendingskosten in ieder geval aftrekken van uw totaal te betalen bedrag en zetten we het later administratief recht.

© 2008 - 2023 Happiness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel