Tapas schaaltjes maken in keramiek - vrijdag 7 april van 19 tot 21:30 uur

Vorige Artikel 9 van 47 Volgende
€ 55,00
Voorraad 6 stuks

We maken 2 langwerpige en 2 vierkante schaaltjes in keramiek.  Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie potjes als resultaat, je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken voor je tapasavonden, maar ook om kleine spulletjes in op te bergen, als persoonlijk geschenkje voor iemand speciaal....  Wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt  !!

De potjes worden na het drogen een eerste maal in de oven geplaatst voor een "droogstook", nadien worden zij in de oven gebakken voor wat we noemen de "biscuitstook" waarbij de scherf gebakken wordt,

Nadien worden de potjes door mij geglazuurd en dan finaal in de oven geplaatst voor de glazuurbak.  Wanneer dat allemaal achter de rug is zijn we ongeveer een 5 tot 6 weken verder en mag je van mij een telefoontje verwachten om de potjes te komen ophalen, altijd een heel leuk moment !!!

Alle materiaal ingebrepen plus de atelierruimte tijdens het drogen( 2 à 3weken) , de droogstook in de keramiekoven, de ruwbakstook (960°C) en de glazuurstook op steengoedtemperatuur (1220°C) plus het aanbrengen van het glazuur door mij.  Een bijzonder eonomische prijs dus :-) 

Als er tijd over is kan er eventueel een extra schaaltje worden gemaakt tegen een meerprijs.  Dit spreken we tijdens de workshop af.

Je kan best zorgen voor korte nagels aan je duimen .......anders is het iets moeilijker werken :-)

Opgelet: Gebruik de kortingcode WORKSHOP bij het online bestellen, zo worden er geen verzendingskosten gerekend bij uw inschrijving.  Mocht dit toch gebeurd zijn, geen zorgen, u mag dan uiteraard de verzendingskosten in ieder geval aftrekken van uw totaal te betalen bedrag en zetten we het later administratief recht.

De inschrijving is pas definitief na het ontvangen van het volledige inschrijvingsgeld, annuleren kan kostenloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er 10 euro administratie verrekend.

De workshop gaat door vanaf 4 inschrijvingen.  Indien dit aantal niet wordt bereikt kunnen we de de workshop annuleren,  u heeft uiteraard dan de volgende keuze:

- u neemt deel op een latere datum aan dezelfde workshop

- we storten het betaalde bedrag terug op uw rekening

Leeftijd: alle leeftijden, ook kinderen vanaf 10 jaar kunnen deelnemen

Locatie: Liersesteenweg 35 - 2590 Berlaar

 

© 2008 - 2023 Happiness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel