Set van 2 schalen in keramiek- zaterdag 25 maart van 15 tot 18 uur (tijdens de opendeurdag)

Vorige Artikel 5 van 47 Volgende
€ 69,00
Het artikel is uitverkocht.

We maken een set van 2  in elkaar passende schalen 

Dit soort schalen komt bij mij niet van de tafel, ze worden voor alles en nog wat gebruikt en zijn heel decoratief !!!.  Ze kunnen in de vaatwasser, de oven ..... als broodmand voor de zondagse pistolets, als fruitschaal,  een ovenschotel, het serveren van aardappelen en groenten, Je hoeft ze ook niet in de kast te plaatsen als je ze niet gebruikt maar gewoon decoratief op de tafel in de woning ...... 

Maak ze voor jezelf of als geschenk.

De schalen moeten nadien drogen, ze worden dan een eerste keer in de oven drooggestookt, nadien door mij een eerste keer echt gebakken, nadien geglazuurd en dan nog eens gebakken.  Wanneer ze klaar zijn krijg je dan een verwittiging en kan je ze komen ophalen.  

In de prijs zijn inbegrepen: 

Koffie, thee, water en een koekje :-) 

Voldoende materiaal voor de schalen zoals het voorbeeld op de foto.  Gebruik van het materieel en de stap voor stap opvolging tijdens de workshop

Indien er voldoende tijd is kan er op aanvraag een extra schaal gemaakt worden mits bijbetaling.  Tarief wordt vermeld op de workshop.

Omwille van de grote interesse in de workshops hanteren we strikte inschrijvingsregeltjes. De inschrijving is pas definitief, en je plaatsje wordt maar gereserveerd bij betaling van het inschrijvingsgeld.

 

© 2008 - 2023 Happiness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel