Workshop "start met weven" - zaterdag 24 juni van 15 tot 18 uur

Vorige Artikel 38 van 47 Volgende
€ 79,00
Voorraad 12 stuks

Weven is een bijzonder rustgevende activiteit waar je enorm veel van je creativiteit kan in uitleven en leuke stukken maken.  Of het nu gaat over een decoratieve wandhanger of onderzetter voor je glazen.... het is altijd weer uniek. We gaan samen door enkele basistechnieken van het weven en zetten je zo op weg.

Inclusief in de prijs is een weefraam maat "S".  Dit weefraam is van de beste kwaliteit en met heel veel zorg afgewerkt

Mocht je graag een grotere maat weefraam hebben dan kan dit uiteraard mits een meerprijs, neem hiervoor gerust contact op.

Verder nog: 

- een weefkam, een weefnaald, een basisrol sheringdraad, een collectie van verschillende vezels om uit te proberen, koffie, thee, een koekje en een leuke workshop.

Facultatief nog mee te brengen:  alle soorten (overschotjes van) wol, koord en linten die je thuis kan vinden .....

De afmetingen van het weefraam zijn buitenmaten dus het werkelijke weefgedeelte is altijd wat kleiner.

Je kan een kleiner werk maken op een groter weefraam maar geen groter werk op een klein weefraam.  Een klein weefraam is dan weer heel handig om mee te nemen en, mocht je toch nadien een groot weefraam aanschaffen , is het kleintje nog steeds handig om ernaast te hebben voor kleinere projecten of om mee te nemen op verplaatsing............. Dat is, naast de prijs natuurlijk ook een belangrijke afweging. 

Kom je mee weven ? 

© 2008 - 2023 Happiness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel