Potjes maken in keramiek LOCATIE KONTICH - dinsdag 9 mei 2023 van 19 tot 21:30uur

Vorige Artikel 20 van 47 Volgende
€ 49,00
Voorraad 12 stuks

OPGELET:  deze workshop gaat niet door in Berlaar maar in Kontich. 

LDC De Wilg- Witvrouwenveldstraat 1, 2550 Kontich 

Contactpersoon ter plaatse:

Wendy Van Dessel
Medewerker Lokaal Dienstencentrum De Wilg
tel.  +32 3 450 82 82

wendy.vandessel@gza.be

 

 

 

 

We maken 3 duimpotjes in keramiek, die je naar hartelust kan gaan versieren.  Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie potjes als resultaat, je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken voor snoepjes, kleine spulletjes maar ook fier op tafel zetten voor borrelhapjes, tapas, een leuk en decoratief bloempotje voor een miniplantje... en zo veel meer !!!!    wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt  !!

De potjes worden na het drogen een eerste maal in de oven geplaatst voor een "droogstook", nadien worden zij in de oven gebakken voor wat we noemen de "biscuitstook" waarbij de scherf gebakken wordt,

Nadien worden de potjes door mij geglazuurd en dan finaal in de oven geplaatst voor de glazuurbak.  Wanneer dat allemaal achter de rug is zijn we ongeveer een 5 tot 6 weken verder en mag je van mij een telefoontje verwachten om de potjes te komen ophalen, altijd een heel leuk moment !!!

Alle materiaal ingebrepen plus de atelierruimte tijdens het drogen( 2 à 3weken) , de droogstook in de keramiekoven, de ruwbakstook (960°C) en de glazuurstook op steengoedtemperatuur (1220°C) plus het aanbrengen van het glazuur door mij.  Een bijzonder eonomische prijs dus :-) 

Je kan best zorgen voor korte nagels aan je duimen .......anders is het iets moeilijker werken :-)

Opgelet: Gebruik de kortingcode WORKSHOP bij het online bestellen, zo worden er geen verzendingskosten gerekend bij uw inschrijving.  Mocht dit toch gebeurd zijn, geen zorgen, u mag dan uiteraard de verzendingskosten in ieder geval aftrekken van uw totaal te betalen bedrag en zetten we het later administratief recht.

De inschrijving is pas definitief na het ontvangen van het volledige inschrijvingsgeld, annuleren kan kostenloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er 10 euro administratie verrekend.

De workshop gaat door vanaf 4 inschrijvingen.  Indien dit aantal niet wordt bereikt kunnen we de de workshop annuleren,  u heeft uiteraard dan de volgende keuze:

- u neemt deel op een latere datum aan dezelfde workshop

- we storten het betaalde bedrag terug op uw rekening

Leeftijd: alle leeftijden, ook kinderen vanaf 8 jaar kunnen deelnemen

Locatie: Liersesteenweg 35  2590 Berlaar

 

© 2008 - 2023 Happiness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel