Kerstboompjes haken - woensdag 23 november 2022 van 19 tot 21 uur in Lier

€ 25,00
Voorraad 12 stuks
Aantal

In aanloop naar de Kerst !!   

Deze leuke kerstboompjes zijn echt niet moeilijk om te maken maar brengen het kerstgevoel in ieder geval met zich mee, gezellig toch !!

Als tashanger, als deurhanger, als sleutelhanger  in de kerstboom, aan de muur als extra decoratie bij de pakjes ..........zooooooo leuk !!

Moeilijk is het niet, als je een losse en een vaste kan haken dan lukt dit perfect!, en we doen het gewoon gezellig samen bij een leuke babbel en een tasje koffie of thee.

Inbegrepen is het materiaal voor 2 boompjes.

er is GEEN haaknaald inbegrepen.  Graag maat 2,5 mm of 3mm  zelf meebrengen of eventueel ter plaatse aankopen. ( Ik heb er ook altijd wel een paar die je eventueel ter plaatse kan gebruiken )

Omwille van de grote interesse in de workshops hanteren we strikte inschrijvingsregeltjes. De inschrijving is pas definitief, en je plaatsje wordt maar gereserveerd bij betaling van het inschrijvingsgeld.

Opgelet: Gebruik de kortingcode WORKSHOP bij het online bestellen, zo worden er geen verzendingskosten gerekend bij uw inschrijving.  Mocht dit toch gebeurd zijn, geen zorgen, u mag dan uiteraard de verzendingskosten in ieder geval aftrekken van uw totaal te betalen bedrag en zetten we het later administratief recht.

Locatie: Happiness Creative - Stenenstap 12 - 2500 Lier